in

Doru Levi Ilioi, candidat PPDD în Diaspora: “România are nevoie de mine şi de străjerii mei”

Candidatul Partidului Poporului pentru Senatul României, în circumscripţia America de Nord, America de Sud, Israel, Africa, Australia si Noua Zeelenada este Doru Levi Ilioi, român stabilit de mai mulţi ani în Statele Unite.

In afişul său electoral Doru Levi Ilioi le cere votul alegătorilor inspirându-se din celebrul discurs al lui Martin Luther King, “I have a dream”. Iată un fragment din apelul lui Doru Levi Ilioi: „Am un vis, când România va vorbi şi lumea o va asculta. Pentru ca acest lucru să se întâmple, dragi români, trebuie să visăm împreună. Trebuie să credeţi odată cu mine, ca acest vis va deveni realitate. Vreau să vă pregatiţi, vreau sa fiţi pregătiţi pentru a face diferenţa!”, Dumnezeu să vă binecuvânteze”.

Eugen Mihalache, candidat PP-DD: "20.000 de euro la fiecare român care se repatriază"

Iată cum se prezintă candidatul PPDD într-un interviu pentru publicaţia “The Romanian Echo”. (Notă: Am păstrat ortografia originală):

“Sunt un om integru, om de cuvânt, un om care mă daruiesc total în proecte de maximă importanţă. Situaţia actuală a Diasporei române şi legăturile ei cu “Ţara mamă” cred că are nevoie de devotamentul meu şi a străjerilor mei în vederea redresării relaţiilor naţionale şi internaţionale. Pentru o amplă descriere puteţi intra pe web site-ul www.ilioi4senat.com. Acolo ve-ţi gasi informaţii amănunţite”.

Întrebat ce va face concret pentru românii din străinătate, candidatul PPDD răspunde: “Problemele în Romania şi Diaspora sunt nenumărate, aşa ca nu aş putea să spun care este primul lucru pe care-l voi face. Ma gândesc că primele lucruri pe care îl voi face este sa localizez şi sa contactez toate grupurile de prieteni şi să i-au legtura cu consulatele lor pe care-I reprezintă. Vreau sa lucrez împreuna cu electorat meu, să-i valorific potenţialul şi să vedem toţi împreună ce putem face pentru România. Mai bine cineva în România decât nimeni în Diaspora”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

William Brînză, respins de Comisia de Etică pentru că a împărţit flori prostituatelor din Catania

Bucureşteanca Michaela Schefer, o carieră la Radio RAI: „Românii de aici au şase viteze”