in

PSD începe ofensiva în Diaspora, pune un fost ministru președinte al unei filiale

COMUNICAT DE PRESĂ – PSD Diaspora

”Ilan Laufer, un politician cu experienţă, care a deţinut funcţia de ministru pentru mediul de afaceri, comerţ şi antreprenoriat a fost ales preşedinte al PSD, Organizaţia SUA. Această puternică organizaţie, care are de azi un preşedinte cu o notorietate incontestabilă, precum Ilan Laufer, vine în contextul în care, preşedintele PSD Diaspora, Lilla Debelka, a reuşit o reorganizare puternică a filialelor din afara graniţelor ţării.

„Avem o responsabilitate mare în toate statele din lume, de aceea ne bucurăm să îl avem în calitate de coordonator pe domnul Ilan Laufer, care sunt convinsă că va aduce un plus de valoare organizaţiei SUA şi va întări relaţiile transatlantice. E nevoie de multă muncă, de construcţie de proiecte, care să contribuie la dezvoltarea organizaţiilor din diaspora. Problemele le ştim cu toţii, dar noi ne angajăm să venim cu soluţii, care să devină realitate”, a declarat preşedinta PSD Diaspora, Lilla Debelka.

Împreună cu echipele din toate colţurile lumii, reprezentanţii PSD Diaspora au reuşit, ca prim pas, să comunice frecvent, să comunice onest şi deschis, simţindu-se astfel un val de implicări în politica PSD de peste hotare.”

Primul șef al PSD Diaspora, rămas falit și fără domiciliu stabil, a fugit în SUA după condamnare

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Italia, singura țară din UE în recesiune. Premierul Giuseppe Conte refuză să corecteze bugetul

Deputat PNL de Vrancea: ”Politicile PSD-ALDE au alungat copiii în străinătate ”