in

Deputat PNL de Vrancea: ”Politicile PSD-ALDE au alungat copiii în străinătate ”

Deputatul PNL Ion Ștefan a avut o întâlnire cu cetățenii din Focșani, în vederea alegerilor din 26 mai.

„Oamenii sunt conștienți de importanța votului lor și cât de necesară este prezența lor la urne, pe 26 mai, în contextul în care actuala guvernare încearcă din răsputeri să împingă România tot mai departe de valorile și principiile europene.

Am discutat deopotrivă cu tineri, unii care abia au împlinit 18 ani și pentru care scrutinul pentru Parlamentul European este prima participare civică, dar și cu adulți care reclamă politicile PSD-ALDE care le-au alungat copiii în străinătate, dar care își doresc ca familiile să se reunească în România, cât mai curând, și nu peste granițe.

Am întâlnit și focșăneni îngrijorați de schimbările aduse sistemului judiciar și care reclamau că legile au ajuns să fie făcute și interpretate pentru ”infractorii PSD” care ne conduc, după cum chiar oamenii au spus. Ei toți au dat de înțeles că România trebuie să fie în primul rând în Europa, și nu la ieșirea spre est, și pentru acest lucru votul lor va fi unul favorabil PNL.”, a fost mesajul deputatului, după întâlnire.

PSD Vrancea are antecedente la jignirea diasporei. Consilier județean: ”Cu ale cui valize fug românașii din diaspora?”

UPDATE: Noul ministru al diasporei, fiul şefului fostei Securităţi din Judeţul Vrancea

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

PSD începe ofensiva în Diaspora, pune un fost ministru președinte al unei filiale

O româncă de numai 12 ani, campioană națională în Italia la haltere. «Păcat de România, își pierde valorile»