in

A fost arestat jefuitorul bătrânicilor din Mestre

Un român este acuzat de poliție că este un jefuitor în serie de bătrâne la Venezia și Mestre. Este vorba de Iulian Gabriel Croitor, de 28 de ani, care trebuie să răspundă, pe moment, pentru șapte jafuri.

Anchetele au fost demarate după agresarea, pe 28 noiembrie 2012, unei bătrâne de 70 de ani care a fost bătută la Mestre în holul unui bloc. Femeia i-a deschis ușa tânărului, gândindu-se că este un locatar. Hoțul i-a smuls cu violență de la gât lănțișorul de aur.

„Poliția, banii la control”, jefuită în stația de autocar la Rovigo

Bătrâna a fost internată la spital și apoi externată cu un prognostic de vindecare de 21 de zile. Victima a reușit oricum să facă o descriere precisă a răufăcătorului, care de altfel a acționat cu fața descoperită.

O contribuție importantă la anchete a fost furnizată de sistemul de supraveghere video cu circuit închis a blocului care a surprins jaful. Un alt ajutor a venit de la amprenta lăsată de jefuitor și care a rezultat a-i aparține lui Croitor.

Jefuiau punctele de taxare de pe autostradă, cu topoare și târnăcoape, trei arestări

Echipa mobilă a recuperat apoi de la un magazin Compro Oro lănțișorul furat pe care românul l-a vândut cu 820 de euro. Poliția a decis astfel să extindă anchetele la alte asemenea magazine, descoperind alte 10 vânzări de lanțuri sau brățări din aur efectuate de inculpat.

Pe baza acestor elemente, Echipa mobilă a descoperit alte 10 jafuri, toate comise cu violență și cu același mod de operare, între octombie și noiembrie, dintre care 4 în centrul istoric din Venezia și 6 la Mestre.

Chemate la interviu pentru „badante”, narcotizate și jefuite

Sub lumina noilor rezultate investigative magistratura din Venezia a emis un mandat de arestare preventivă pe care poliția la executat reținându-l pe Croitor. Acesta a fost găsit de o patrulă în timp ce mergea prin Mestre.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Mitropolitul Iosif va fi prezent la întâlnirea pentru Pace de la Roma, organizată de Sant’Egidio

Un român cu care se mândrește Italia: Ștefan Paicu, elev la Voghera, locul I la Olimpiada națională de chimie