in

Bologna, a încercat să violeze o româncă în plină zi, într-o casă abandonată, blocat de doi trecători

A încercat să târască o româncă de 43 de ani într-o casă abandonată de pe via Bassa dei Sassi, la Bologna. A fost blocat de doi tineri care treceau cu furgoneta.

«Ia poșeta», a strigat femeia, într-o ultimă disperată tentativă de a scăpa de ce era mai rău. Nu a fost de-ajuns fiindcă el, agresorul ei, nu voia bani, voia mai mult: voia să o violeze, în mijlocul gunoaielor, în plină zi și aproape de mașinile în trecere. Și aproape reușise: după ce a blocat-o din spate, a târât-o, a tras-o de păr, i-a acoperit gura, a atins-o în mod repetat pe sâni, a pipăit-o și a împins-o către o clădire în ruine de lângă șinele de pe via Bassa de Sassi, aproape de trecerea la nivel. Agresorul aproape reușise în intențiile sale când a fost blocat de sosirea a doi tineri care tranzitau zona cu furgoneta lor, un bolognez de 33 de ani și un napolitan de 19.

Era ora 9 dimineața a zilei de 15 ianuarie când cei doi au văzut scena înfiorătoare în timp ce mergeau la muncă și au oprit. Au chemat poliția și l-au blocat pe agresor: patrula a sosit imediat în zonă și între timp a sosit și soțul femeii. Bărbatul nu s-a putut abține să nu sară la agresorul soției sale, însă a fost oprit.

Poliția l-a arestat pe Jamel Moamib, tunisian de 31 de ani, cu acuzația de viol, sechestrare de persoană în scopul violului și ultraj.

Coșmarul femeii s-a întrerupt din fericire, însă ar fi putut avea un final dramatic dacă ar fi învins indiferența trecătorilor. Femeia se ducea la un interviu pentru muncă. «L-am văzut pe bărbat năpustindu-se asupra ei – au povestit cei doi martori. Îi acoperea gura și îi acoperea capul cu gluga. Încerca să o târască către o casă abandonată de lângă trecerea la nivel». «Am rămas înmărmuriți pentru că treceau atâtea mașini și nu a oprit nimeni, poate de frică – a mai spus Marco, de 33 de ani. Din instinct noi ne-am oprit, altfel nu știu cum s-ar fi sfârșit, cu siguranță nu bine».

Tunisianul este același care în februarie 2009 a violat o fetiță de 15 ani, bătând-o până i-a spart nasul. A făcut-o pe via Mattei, la câțiva metri de strada unde a încercat acum să violeze românca. Moamib a fost condamnat la șase ani și șase luni (cu procedură simplificată și cu aferenta reducere cu o treime a pedepsei) pentru acel viol brutală. În sentință a fost decisă și expulzarea tunisianului clandestin.

Însă violatorul era încă la Bologna. Mai mult, în octombrie anul trecut a fost arestat și pentru trafic. Apoi, așa cum se întâmplă când lipsesc circumstanțele agravante, a fost pus sub control judiciar. Și la fel, nicio expulzare. Pare o glumă, dacă nu ar fi fost dramatică, povestea judiciară a acestui infractor nord-african.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Accident feroviar în Italia, nu sunt români printre victime

Palermo, româncă ucisă în fața copilului pentru câțiva euro, anchetatorii au reuşit să-i prindă pe criminali