in

Bologna, pescuit cu electroșocuri, carabinierii au confiscat sute de kg de pește, trei români denunțați

Pescuiau cu descărcări electrice somn, crap și știuca, apoi îi sufocau cu pungi de plastic. O metodă pe care Carabinierii o definesc drept „barbară” pe care o foloseau trei pescari braconieri, surprinși și denunțați la Canale della Botte, în zona rurală Malalbergo, de lângă Bologna.

Sunt trei români, doi bărbați și o femeie de 42, 51 și 39 de ani, acuzați de complicitate în braconajul peștilor în apele interne și rele tratamente asupra animalelor. Se aflau la bordul unei bărci în care Carabinierii au descoperit și confiscat echipamentul ilegal, inclusiv cel de electroșocuri.

Dispozitivul, constând dintr-o baterie conectată la un amplificator de intensitate, odată scufundat în apă, prin două cabluri, unul conectat la borna pozitivă și unul la cea negativă, este capabil să elibereze descărcări extrem de violente, provocând amețirea sau moartea peștilor din apropiere.

De asemenea, carabinierii au confiscat circa o sută de pești (unele specimene cântărind 40 kg) deja urcați la bord și sufocați cu pungi de plastic.

Braconieri români denunţaţi la Ferrara, sute de kilograme de pește pescuit ilegal

Tone de peşte pescuite fraudulos, cu plase de 2 km, de către bande de români

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Povestea unei prietenii la Roma: ”Pentru mine a devenit o prietenă, din prima zi în care am cunoscut-o”

Condamnat la trei ani de închisoare pentru furturi în România, arestat în Italia