in

Brescia, româncă de 32 de ani, găsită fără viață în casă, mister în jurul cauzelor morții

O tânără în vârstă de 32 de ani, de naţionalitate română, însă cu domiciliul în Brescia, a fost găsită fără viaţă în casă, după ce familia ei a sunat la Poliţie pentru că nu mai putea lua legătura cu ea. Un echipaj de intervenţie a ajuns la casa româncei şi au fost nevoiţi să forţeze o fereastră pentru a intra în casă. Pe jos, zăcea fără suflare tânăra româncă.

Trupul fără viaţă fost descoperit duminică după-amiaza de pompierii care au pătruns în casă. Salvatorii au încercat să o resusciteze, dar pentru ea nu mai rămăsese nimic de făcut.

Brigada de pompieri a fost chemată de familia tinerei, îngrijorată că nu mai dădea de ea în niciun fel. Totuşi, momentan moartea fetei este învăluită în mister. Cauzele morții nu sunt clare, iar între ipotezele examinate de poliție este inclusă și cea a sinuciderii.

Pentru a strânge date, au fost audiați membrii familiei fetei pentru a clarifica dacă au existat semne de depresie şi ar fi putut să-şi ia viaţa. Altă ipoteză, inclusiv cea a unei morți naturale, rămâne deschisă.

Totuşi, scrie presa italiană, citată de observator.tv, în funcție de ceea ce au găsit în casa fatei, carabinierii ar putea să descopere că a fost o moarte violentă.

Româncă de 19 ani, ucisă la Salerno, corpul se află de doi ani la morgă, s-a cerut prelungirea anchetei

Italianca de 53 de ani, ucisă cu foarfeca de tânărul iubit român. Mama victimei: «Părea cel mai de încredere»

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Urla și amenința că se sinucide într-o piață la Florența, român salvat în mod spectaculos de o polițistă VIDEO

Participare românească la Trieste, la festivalul “Porte Aperte”: produse tradiționale și momente artistice deosebite