in

Campobello di Licata, prins după ce a spart un apartament al unei pensionare. Iată ce-a furat

Înarmat cu un cuțit mare, a forțat o fereastră a unui apartament, profitând de întuneric și de absența proprietarei, o pensionată de 77 de ani. S-a întâmplat în 2 februarie, într-o suburbie a localității Campobello di Licata (Agrigento).

După ce a pătruns în apartament, hoțul a început să scotocească peste tot, după bijuterii și obiecte de preț.

Greșeala hoțului a fost să aprindă lumina în mai multe camere. Acest fapt a fost remarcat de către un vecin care se întorcea acasă, și care, știind că proprietara era plecată, a devenit suspicios și a alertat imediat „112”. La scurt timp au venit două patrule de carabinieri. Militarii au înconjurat casa și au observat imediat întunericul hoțul, în timp ce încerca să scape cu prada. L-au capturat după o scurtă urmărire pe jos.

În timpul percheziției s-a găsit asupra lui mai multe bijuterii și obiecte furate, precum și diverse unelte pentru spargeri. Bunurile furate, în valoare de mai multe mii de euro, au fost recuperate integral și vor fi returnate proprietarului. Hoțul s-a dovedit a fi I. N., român în vârstă de 38 de ani, cu domiciliul de mai mult timp în Campobello di Licata. A fost acuzat de furt din apartament.

Furturi și jafuri în toată Sicilia, români organizați în bandă

Furt de cabluri la Ragusa, român arestat după ce a demontat întreaga instalație electrică a unei mori

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Informații de la Ambasada României în Italia: Alegeri Europene 2019

Româncă de 32 de ani, moartă în accident de circulație în apropiere de Bologna, impact violent pe contrasens cu o mașină