in

Foggia, şi-a atacat soţia și copiii cu o seceră: italian arestat

După ce şi-a agresat soţia cu o seceră, şi-a ameninţat cu aceasta şi copiii de 6 şi 18 ani însă a fost blocat de carabinieri, care au intervenit în mod providenţial în locuinţa sa.

Un pensionar din Manfredonia, Pasquale Centurione, de 73 de ani, a fost arestat cu acuzaţia de port abuziv de arme şi rele tratamente în familie. Pe 14 ianurie, soţia bărbatului, o româncă de 38 de ani, s-a prezentat la cazarmă spunând că a fugit de acasă pentru că soţul a agresat-o cu o seceră.

Alessandria, a rupt ciocanul în capul soţiei

Odată ajunşi la faţa locului, militarii au găsit o scenă dramatică: deja de pe scări, militarii auzeau urletele care proveneau din casă şi în pragul uşii au dat peste fiica de 18 ani care, pradă lacrimilor, a cerut adăpost de furia tatălui care, ţinând în mână o seceră mare, o ameninţa cu moartea pe ea şi o ameninţase şi pe mamă.

Bărbatul, între timp, continua să umble prin casă ţinând în mână unealta şi ameninţând copiii, nepăsându-i de prezenţa carabinierilor şi îndreptându-se în mod periculos către dormitor, unde era ascuns micuţul de 6 ani. Carabinierii au reuşit să-l dezarmeze şi să-l imobilizeze.

La cazarmă, soţia a povestit carabinierilor despre o situaţie dificilă de convieţuire familială care durează de peste un deceniu, în special din cauza comportamentului bărbatului: în urmă cu câţiva ani, pentru a evita problemele, investigatorii i-au sechestrat puştile de vânătoare pe care le deţinea.

A ucis cu pumnul o româncă, Alessio Burtone deja liber după numai 4 ani de închisoare

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

“Convinge un leghist că imigraţia este o resursă”, temă în clasă

Iohannis RUGAT să susțină cauza românilor din diaspora, la consultările cu partidele politice