in

Francavilla, cu familia la furat carne și băutură din supermarket. Patru români arestați

Furturi de produse alimentare și băuturi alcoolice din supermarket-ul Conad din Francavilla al Mare, în provincia Chieti. Arestați mama, tata, fiica și prietenul acesteia, toți români rezidenți la Vasto.

Tatăl, mama și fiica împreună cu prietenul acesteia făceau „cumpărături” furând. Mai întâi într-un supermarket, apoi în altul.Fețele lor sunt de mai multă vreme cunoscute forțelor de ordine fiindcă grupul a intrat de mai multe ori în încurcătură pentru furturi. Ultima oară au fost interceptați, filați și apoi arestați în flagrant într-un magazin din Francavilla.

Este vorba de patru cetățeni români domiciliați la Vasto: Vasile Remus Blanariu, de 39 de ani, Bebe Ganta, de 46, soția Elena Ganta, de 45, și de fiica acestora din urmă, Ana Maria Ganta, de 25 de ani. După o noapte în camera de siguranță, arestarea celor 4 a fost validată de judecătorul de instrucție și toți au fost eliberați și plasați sub control judiciar.

Grupul a fost văzut ieșind din parcarea unui supermarket pescarez la bordul unui BMW de agenții Echipei Mobile. Chipurile românilor fiindu-le cunoscute, polițiștii i-au urmărit până la Francavilla. Aici cei 4 au oprit mașina în parcarea supermarket-ului Conad. Au coborât și au intrat în supermarket. Polițiștii i-au supravegheat de la distanță și i-au văzut și prin intermediul camerelor video cu circuit închis ale supermarket-ului în timp ce luau băuturi alcoolice, carne și alte produse: marfă care însă nu a trecut pe la casele de marcat, ci a fost ascunsă și furată.

Odată ieșiți afară cei patru au fost percheziționați: în afara produselor tocmai sustrase au fost găsiți și în posesia unor alte produse alimentare furate dintr-un alt supermarket, cel pescarez. Valoarea totală a produselor, care au fost recuperate și înapoiate magazinului, se ridica la circa 250 de euro.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 1]

Româncă disperată la Perugia. «Sunt bolnavă, fără loc de muncă și dorm cu fiica mea în mașină». Primăria: «Minte, am ajutat-o!»

”Alianța Românilor”, invitație în capitala Italiei la socializare politică