in

Justiție în Italia: bătrân bătut, lovit cu picioarele și tâlhărit de un hoț român, despăgubit cu doar 50 de euro

Un italian de 85 de ani care a ajuns anul trecut la spital după ce a fost tâlhărit de un român în Milano a primit despăgubiri de numai 50 de euro. Giovanni Ravenna, în vârstă de 85 de ani, a fost tâlhărit în aprilie anul trecut de românul Chestor Căldăraru, când se întorcea de la slujba de Paşti, în faţa locuinţei sale din Milano. Agresorul l-a lovit cu picioarele, cu pumnii şi cu bastonul pe care i l-a smuls din mână, scrie presa italiană.

Câteva zile mai târziu, Căldăraru a atacat un alt bătrân din Milano, pe care l-a bătut atât de tare încât omul a ajuns la spital, în comă. În ambele cazuri, românul voia să le fure portofelele.

Când a ieşit din spital, Ravenna a avut însă un şoc_ a primit însă daune de numai 50 de euro – adică suma pe care i-a furat-o românul din portofel. Şi asta cu toate că, teoretic, există un fond special pentru vârstnicii care cad victime agresiunilor iar autorităţile italiene l-au asigurat că îl vor ajuta.

Citește despre atacurile lui Căldăraru asupra bătrânilor:

Bătrân din Milano, băgat în comă de un tâlhar român. Salvini: «Delincvent scârbos, să putrezești în pușcărie în țara ta» VIDEO

Anunț șoc, după agresiunea comisă de Căldăraru contra unui bătrân la Milano: «Mobilizăm armata pe străzi»

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Românii cer masiv cetățenia altor state, sunt pe primul loc în UE

România prezentă la cea de-a X-a ediție a Festivalul Filmului Francofon de la Roma