in

Palermo, unchi şi nepot, reţinuţi pentru tentativă de omor

L-au agresat cu o rangă pe patronul barului, trimiţându-l la spital pentru mai mult de o lună în stare foarte gravă. Au fost arestaţi pentru tentativă de omor doi români.

Este vorba de Sălăjan Mircea, de 41 de ani, şi de Cozma Sibian, de 29, unchi şi nepot, care în noiembrie anul trecut i-ar fi bătut la sânge pe Filippo Guardi, de 48 de ani, patronul „New Bus Bar” de pe via Paolo Balsamo şi pe doi angajaţi.


În acea după-amiază a avut loc o ceartă deosebit de violentă după ce patronul i-a invitat pe cei doi să iasă din bar pentru că fumau.

Cei doi au plecat, revenind în bar imediat după, înarmaţi până-n dinţi. Victimele au declarat imediat că au fost agresate de doi bărbaţi din Europa de Est şi în aceste luni, pe baza descrierilor furnizate şi a elementelor strânse, anchetele poliţiştilor de la comisariatul din Brancaccio s-au concentrat pe cei doi.

În acea zi au intrat în acţiune cu răngi, cuţite şi un box, provocând răni deosebit de grave lui Guardì, transportat de urgenţă la Policlinico, şi diferite traumatisme şi contuzii celor doi angajaţi, ale căror mărturii s-au dovedit a fi fundamentale.

Investigatorii l-au găsit pe Cozma Sibian în apropierea unuia dintre locurile de cult creştin-ortodox ale oraşului. S-a dus acolo pe 11 aprilie, cu ocazia Paştelui ortodox. O intuiţie care a permis poliţiei să-l aresteze. La fel ca şi în cazul lui Mircea, care în ultimele luni a plecat din localitate din cauza unor neînţelegeri cu ruda sa şi pentru a scăpa de anchete: a fost găsit datorită interceptărilor telefonice în apropiere de ieşirea autostradală din Villabate.

Ambii sunt închişi la Pagliarelli.

A ucis un italian şi i-a violat iubita. Arestat un român de 31 de ani

Şoc la Terni: trei hoţi români au ucis un bătrân de 91 de ani, manifestaţii de stradă contra imigranţilor

Roma, cunoscut make-up artist omorât pentru un ceas și câțiva euro. Doi români arestați

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Piacenza, româncă de 60 de ani ucisă de o mașină, a traversat prin loc nemarcat

Torino, furau tractoare pentru a le vinde în România, sechestrate vehicule în valoare de un milion de euro