in

Ragusa, avea droguri de 3 milioane de euro într-o rulotă veche, român prins cu 300 de kilograme de marijuana

Poliția de Stat din Ragusa a sechestrat 300 de kilograme de marijuana și a arestat un român. Drogul era ascuns sub acoperișul unei rulote cu care ”curierul” se deplasa. Românul a fost controlat de echipajul unei patrule la Ragusa deoarece rulota era transportată de un vehicul de tractare și ieșea în afară, creând probleme automobiliștilor.

Pe timpul verificărilor ulterioare, agenții au descoperit, ascunse în acoperișul rulotei, 300 de kilograme de marijuana care, potrivit estimărilor investigatorilor, ar fi avut o valoare de piață de 3 milioane de euro.

Românul arestat este Dan Conovici, de 50 de ani. Rulota în care au fost găsiți 10 saci cu marijuana, ascunși în acoperișul dublu special creat ca ascunzătoare, este a sa. Percheziția a fost efectuată în rulota care ieșea excesiv în afară de pe vehiculul de tractare cu care era transportată și crea probleme automobiliștilor.

Șoferul mașini de tractare a spus că a încărcat rulota în Puglia, după ce proprietarul a semnalat o defecțiune, și că avea ca destinație localitatea Vittoria, provincia Ragusa. Luase pentru transport 1.500 de euro, o valoare net superioară unei rulote vechi de 35 de ani.

Aceste element a făcut să apară primele îndoieli, de aceea agenții i-au cerut românului să inspecteze vehiculul, moment în care acesta, în stare de ebrietate, s-a înfuriat și a început să-i înjure.

În rulotă polițiștii au găsit o pungă neagră cu jucării și 10 kilograme de marijuana. Românul, în mod vizibil beat, a spus că a găsit-o pe stradă și că a luat-o fără a ști ce era înăuntru. Ulterioara percheziție a dus la descoperirea și sechestrarea a circa 300 de kilograme de marijuana. Bărbatul a fost arestat.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Român arestat după ce S-A BĂTUT PENTRU INDEPENDENȚA CATALONIEI. Riscă o pedeapsă de la unu la patru ani de închisoare cu executare.

”Poate copiii românilor crescuţi prin lume vor mai putea face ceva pentru țară, pentru că noi nu am fost şi nu suntem în stare”