in

Ragusa, familie de români, trăia într-un container plin cu telefoane, bijuterii și arme. Nu au putut indica proveniența

Poliția din Modica (Ragusa) a controlat un container, transformat în locuință de către o familie de români. În interior, agenții au găsit numeroase obiecte de diferite tipuri, românii nu au putut indica proveniența.

Astfel, toate bunurile găsite au fost puse sub sechestru fiind foarte probabil provenite din furturi.

Mai detaliat, au fost găsite numeroase telefoane mobile folosite, dintre care câteva de ultima generație, electrocasnice, televizoare, lenjerie intimă, articole de îmbrăcăminte, o mare cantitate de monede și alte obiecte care au fost inventariate și care au fost expuse publicului și prin intermediul publicării fotografiilor pe site-uri.

În urma acestei descoperiri, cetățenii români O.F., de 56 de ani, și N.E., de 21, au fost deferiți autorităților judiciare, fiind acuzați de infracțiunea de tăinuire.

Alți circa zece români au fost supuși controalelor în zonele limitrofe.

În același context, operatorii Poliției de Stat au extins controalele și la o locuință limitrofă în care lucrau cei doi români. Acolo a fost găsită și sechestrată o pușcă cu muniție, deținută în mod ilegal de un cetățean din Ispica, ascunsă într-o pivniță.

Italianul a fost reținut pentru deținere ilegală de arme și a fost plasat în arest domiciliar în propria locuință cu obligația de a respecta prevederile impuse de judecător.

Alte două arme, o pușcă de vânătoare și un revolver au fost de asemenea sechestrate pentru încălcarea a diferite legi privind armele.

Persoanele victime ale unor furturi au fost invitate să vizioneze imaginile în scopul recuperării eventualelor bunuri din proprietatea lor.

 

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Îngrijitoare română găsită moartă la Milano, misterul se adâncește: crimă sau sinucidere?

Menajeră la Roma, personaj inedit pe scenă: Chirița din Diaspora. ”Nu-mi plac oamenii care uită să vorbească românește”