in

Ravenna, român ”gospodar”: își repara casa cu gresie furată

Ca să-și renoveze gratis garajul casei, se ducea să fure gresie de pe un șantier de construcții. Carabinierii din Faenza au denunțat doi români, de 50 și 44 de ani, rezidenți la Bagnacavallo (Ravenna): ambii trebuie să răspundă pentru furt agravat și unul dintre ei și pentru tăinuire deoarece monta gresia în propriul garaj.

Intervenția militarii a avut loc după o semnalare la 112 din partea unor rezidenți din Faenza care au observat două persoane acționând în apropierea unei clădiri în renovare.

Datorită indicațiilor furnizate la 112 de către martori, carabinierii i-au arestat pe cei doi la bordul unei mașini cu numere nemțești: în aceasta aveau câteva cutii cu gresie a căror prezență nu au putut-o explica, însă erau identice cu cele de pe șantierul pe care intraseră și cu cele găsite apoi în casa unuia dintre ei, în mare parte deja utilizate pentru placarea garajului.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Torino, evaziune fiscală de milioane, 79 de șoferi ”delocalizați” la societăți românești

O deputată USR atrage atenția MAE: ”Autoritățile spaniole anchetează superficial cazurile de crime și morți în care sunt implicați români”