in

Roma, cere salariile restante, patronul îl înjunghie

Voia să-și apere partenera de viață, drepturile care îi erau negate. Astfel s-a dus la fostul angajator al ei pentru a cere „salariile restante”. Era trecut de miezul nopții, sâmbătă 26 octombrie, când s-a prezentat la ușa unui restaurant din cartierul Ostiense, la Roma, pentru a discuta despre bani cu proprietarul. După câteva cuvinte, cei doi au început să se certe, apoi să se bată.

„Proprietarul la un moment dat s-a dus în bucătărie, a luat un cuțit și l-a lovit pe rivalul său în abdomen„, au povestit câțiva martori carabinierilor, potrivit Il Messaggero.

„Am văzut mult sânge și pe acel bărbat la pământ care repeta: ajutați-mă, ajutați-mă, cu o urmă de voce tot mai slabă până când a sosit ambulanța și l-a luat”, a povestit Marco, un martor care locuiește la doi pași de local.

Român de 34 ani, ucis pentru doi euro la Roma

„Venise să ceară restanțele pe care restaurantul le datora partenerei lui de viață, și ea româncă, care a lucrat ca barman în local. Totuși proprietarul este o persoană de treabă. Dificil de înțeles ce anume a provocat reacția sa neașteptată”, povestește Stefano, una dintre persoanele care erau la fața locului. „Totul s-a întâmplat atât de repede încât nimeni nu a avut timp să-l oprească„, adaugă un altul.

Înconjurat de poliție, amenință că-și taie gâtul în fața unei școli. Scenă de groază printre elevi, la Cerignola

Comerciantul de 45 de ani a fost arestat de carabinieri cu acuzația de tentativă de omor și port abuziv de armă albă. „Cearta furibundă s-a declanșat la refuzul patronului de a plăti cât i s-a solicitat”, spun carabinierii. Românul, foarte grav rănit, a fost dus la spitalul San Camillo, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale: acum are prognostic rezervat, „a fost afectat colonul„, spun medicii după intervenție.

Român ucis de un italian la Catania: înjunghiat şi aruncat de la balcon de fiul concubinei

„S-a dus în afara localului pentru a lua o parte din banii pe care fostul meu angajator mi i-a promis”, povestește militarilor prietena tânărului român. „În trecut lucrasem pentru el într-un alt local – spune disperată – apoi am venit să lucrez în noul său local din Ostiense până în urmă cu puțin timp. Nu m-a plătit și îmi datorează încă 1.800 de euro. După multe apeluri telefonice și promisiuni mi-a spus că-mi va da 900, iată de ce iubitul meu s-a dus la el la local. Pentru a-i vorbi și ca să i se dea o parte din acei bani. Niciodată nu m-aș fi așteptat la o asemenea reacție, niciodată”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Propunerea unui senator PP-DD: toată lumea, inclusiv vânzătoarele de zarzavaturi din piețe, să folosească doar carduri bancare

A călcat cu jeepul un pensionar la Padova, condamnat la șase ani de închisoare