in

Roma, și-a bătut soția cu bestialitate în fața copilului de 3 ani. „Nu mai vreau să mă prostituez”

„Nu mai vreau să mă prostituez”. O româncă a fost bătută de soțul ei, chiar în prezența fiicei lor, pentru că femeia nu mai răbda chinurile la care era supusă. Femeia era obligată să se prostitueze chiar de cel care îi era soț și ar fi trebuit să o protejeze. Soțul, un român de 36 de ani, a fost arestat de poliție.

Femeia forțată să se prostitueze a decis să renunțe și să refuze să se mai supună suferințelor. Când ea i-a spus soțului ei acest lucru, acesta s-a înfuriat și, în prezența fiicei lor în vârstă de 3 ani, a început să o bată cu pumnii. Nu s-a limitat doar la atât și a lovit-o și cu un scaun.

”A lucrat totuși cu atenție – scrie presa italiană – având grijă să nu-i deterioreze fața, afectându-i activitatea la care era obligată s-o presteze.”

O poveste de abuzuri  și umilințe, care au fost repetate pentru un an și jumătate, din moment ce soțul ei a început să abuzeze de droguri și alcool, și care s-au accentuat și mai mult când femeia i-a comunicat dorința de a-l părăsi. Pentru a opri această escaladare a violenței a fost nevoie de intervenția agenților de poliție din Flaminio care, după ce au acționat în timpul ultimului litigiu, au reconstituit în detaliu scenariul de rele tratamente, la care femeia a fost supusă de-a lungul timpului.

Bărbatul a fost reținut și dus în arest, în schimb, femeia a fost internată într-o structură protejată împreună cu fiica ei.

Au transformat un bloc întreg în bordel cu 40 de fete tinere. Arestat utimul membru al cartelului prostituției la Parma

Prostituție și droguri în Sardegna. Femeile, foarte tinere și la prima experiență, erau drogate pentru a se dezinhiba

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Românii au stat zile întregi la coadă să cumpere noua bancnotă de 100 lei! Apoi au scos-o la vânzare pe internet

Românii Republicani din SUA, scrisoare de protest împotriva semnării României a Pactului Global de Migrație