in

Româncă urmărită în Italia pentru fraude bancare, prinsă la un oficiu postal din Carrara cu documente false

O româncă de 29 de ani a fost reținută la Carrara, Toscana. Ea intenționa să depună bani într-un cont pe care încerca să-l deschidă cu acte false, la oficiul poștal local. Românca s-a prezentat la poșta din via Sforza, unde a încercat să deschidă un cont curent cu documente false.

Când și-a dat seama că angajații au sunat la carabinieri, a încercat să fugă, dar a fost urmărită și capturată de polițiștii care, în cele din urmă, au descoperit că era o expertă în frauda bancară.

Tânăra era dată în urmărire pentru mai multe fraude, în diferite locații din nordul Italiei. Când a fost interogată, tânăra nu a scos nici măcar un cuvânt, preferând tăcerea. Cu toate acestea, la căutarea în baza de date au apărut mai multe pașapoarte, printre care și un buletin de identitate românesc.

La verificarea amprentelor s-a dovedit că pașaportul românesc era cel real. Tânăra a fost arestată preventiv, fiind acuzată de fraudă bancară, furt de identitate și deținere de documente false.

Totuși, românca a fost eliberată în scurt timp, judecătorul Ermanno De Mattia acordându-i româncei doar control judiciar, procesul urmând să înceapă în decembrie, scrie presa italiană, citată de observator.tv.

Droguri introduse în România de transportatorii de pachete. Coletele erau expediate cu documente false

Căutat 12 ani pentru crimă, arestat în autocar la frontiera cu Italia, avea documente false

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Brescia, două românce grav rănite într-un accident de circulație, mașina lor s-a izbit frontal de un camion

OG EASTBULL, rapperul româno-italian, ultimul single are peste 10 milioane de vizionări pe Youtube