in

S-au spânzurat în Italia: alte trei cazuri de sinucidere

Ultimele săptămâni au fost marcate de numeroase episoade tragice, care au avut ca protagonişti cetăţeni români. Şirul sinuciderilor a fost completat cu moartea altor trei români, ale căror corpuri au fost descoperite la câteva zile distanţă.

Spânzurat în faţa Chesturii

Un român de 22 de ani, Gheorghe Răgălie, s-a spânzurat într-un parc situat chiar în faţa Chesturii din Palermo, în noaptea de 3 ianuarie. Corpul fără viaţă a fost găsit de grădinarii primăriei. Procuratura din Palermo a deschis o anchetă.

Cadavru mumificat la Catania

Pe 22 decembrie, la Nicolosi, în provincia Catania, un elicopter al pompierilor a observat un cadavru mumificat spânzurat de un copac. Este vorba de B.A., tânăr român de 21 de ani dispărut în august anul trecut. Cazul lui fusese prezentat şi la emisiunea "Chi l'ha visto". Ancheta se desfăşoară urmând pista suicidului.

A dat foc la casă şi s-a spânzurat

Un român de 55 de ani a murit spânzurat la Velletri pe 22 decembrie, într-un apartament din centrul istoric al oraşului. Mai întâi a dat foc apartamentului, apoi s-a sinucis. Soţia şi cei doi copii nu erau în locuinţă la momentul incendiului.

Citeşte şi:

S-a spânzurat de Crăciun după ce i-a scris iubitei: “Ai o ultimă surpriză”

Torino/ Un deţinut român s-a spânzurat de Revelion

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

2011- Record de vizitatori pe site-ul „Gazeta Românească”

România nu va mai participa la Eurovision. VEZI AICI DE CE!