in

Surprins de proprietar pe un teren agricol, român împuşcat la Roma

În noaptea dintre 5 şi 6 iunie un hoţ a intrat pe un teren agricol şi asupra sa s-a tras cu o puşcă. S-a întâmplat la La Storta, la periferia Romei. Hoţul, un român de 28 de ani fără domiciliu stabil şi cu antecedente penale, a intrat pe proprietatea privată a unui întreprinzător agricol roman de 71 de ani.

Împușcat din greșeală la Guidonia. „Am simțit o căldură în picior și am căzut”

Hoţul a fost surprins şi de fiul întreprinzătorului care a fost denunţat pentru deţinere ilegală de arme. Mai gravă este situaţia bărbatului de 71 de ani care a fost pus în arest domiciliar.

La faţa locului au intervenit 118 şi carabinierii de la unitatea din La Storta care în urma percheziţiilor au găsit la ferma agricolă un pistol de 7,65 mm şi în maşina fiului întreprinzătorului puşca cu care s-a tras asupra hoţului.

36 de ani, împușcat mortal de un bătrân de 81, în timpul unui jaf la Roma

Românul de 28 de ani a fost dus de urgenţă la spitalul Sant’Andrea unde a fost internat cu cod roşu. Întreprinzătorului i se aduc acuzaţiile de tentativă de omor şi port abuziv de armă de foc. Românul a fost denunţat pentru tentativă de furt.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Un colţ de Românie, amenajat la Roma: cele mai frumoase costume populare româneşti, expuse la Muzeul de Tradiţii

Deputatul Aurelian Mihai somează DRP să devină mai transparent: „Domnule ministru, faceți publice cheltuielile asociațiilor”