in

Surprinși la furat într-un supermarket, patru arestări în Gela: purtau haine lungi și prea groase pentru sezon

Au fost surprinși furând într-un supermarket în via Venezia, la Gela (Sicilia). Poliția a arestat patru persoane cu pașaport românesc: Irina Ghirasam, în vârstă de 40 de ani, Alina Boboc, în vârstă de 19 ani, Roxana Valentina Ghirasam, în vârstă de 18 și Daniel Ghirasam, în vârstă de 22, acuzați de infracțiunea de furt pluriagravat și ultraj.

Cei patru au fost observați de un agent în afara serviciului într-un supermarket în timp ce se plimbau în jurul rafturilor fără a avea un interes evident pentru a cumpăra vreun produs. Ofițerul de poliție a fost intrigat de hainele celor patru, aveau haine lungi și prea groase pentru sezon. Cei patru s-au împărțit în două perechi, fiind greu de urmărit.

Atunci polițistul a cerut ajutorul unei patrule la 113. Până la sosirea ajutoarelor, pentru a se evita ca cei patru să fugă, agentul a blocat două femei. Ele plătiseră o sticlă de apă și fugeau de la supermarket.

Polițistul a reușit să le oprească pe cele două femei, care au reacționat violent. Între timp a sosit o patrulă. Sub hainele, mari și neobișnuite pentru sezon, ofițerii au găsit o structură formată din frânghii de care erau suspendate mai multe alimente furate de pe rafturi de depozitare.

De asemenea, au fost arestați ceilalți doi români. Prima măsură emisă: fiind rezidenți din afara provinciei, pentru a preveni posibila revenire pe teritoriul Caltanissetta, chestorul va emite un ordin de expluzare, cu interdicția reintrării provincia Caltanissetta pentru o perioadă de trei ani.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ștefan a dispărut în Sardinia, apelul surorii: „Întoarce-te, gândește-te la mama noastră”

O girafă în spatiu şi alte şapte lumi ascunse – Cristina Donovici