in

Torino, nu a suportat concurența românului, i-a incendiat furgonul și l-a amenințat cu moartea

„Bărbatul de închiriat” nu suportă concurenţa. Roberto Porcedda, de 53 de ani, din Torino, care se prezenta astfel în fluturaşii cu care îşi promova activitatea sa de evacuare a pivniţelor şi de mutări, a dat foc furgonetei unui concurent român.

Era convins că el îi copiase numele şi publicitatea şi din acest motiv l-a bombardat cu telefoane şi, după incendiu, l-a ameninţat cu moartea pe el şi pe familia sa. Bărbatul a fost arestat de poliţie la ordinul judecătorului pentru investigaţii preliminare din Torino.

Pe fluturaşii cu care oferea servicii de evacuare, italianul scrisese „bărbat cu furgonetă de închiriat”, o sintagmă asupra căreia credea că avea copyright. Astfel când a văzut că românul a împrumutat ideea, cu un slogan similar „A.A.A. se oferă bărbat de închiriat”, şi a tapetat cartierul San Donato cu fluturaşi, a decis să acţioneze.

A luat numărul de pe fluturaş şi l-a sunat să-l ameninţe pe român. A ajuns chiar să-l urmărească acasă. Apoi într-o noapte s-a întors cu un bidon plin de benzină şi a dat foc furgonetei concurentului. Apoi a revendicat gestul. Într-un apel telefonic i-a spus românului că dacă nu va înceta să-l imite îi va extermina familia.

Bărbatul a fost arestat de carabinierii din San Donato pentru incendiere intenţionată şi ameninţări.

Cesena, fără loc de muncă a încercat să se sinucidă, salvată în ultimul moment de un polițist

Benevento, s-a urcat pe acoperișul bisericii și a amenințat că se aruncă. A coborât numai cu ajutorul primarului

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Droguri în casă, consilierul anti-români arestat

Propunere de lege în Italia: Până la 2 ani de închisoare pentru cei care mănâncă iepuri de rasă