in

Trapani, trei infractori români periculoși într-o bandă a mafioților sicilieni, arestări într-o vastă operațiune antidrog

În cadrul operațiunii „Regina di Cuori”, o vastă operațiune antidrog din provincia Trapani, a fost efectuate 11 arestări, între care trei români. Ancheta a început în septembrie 2016, ca urmare a unui act de intimidare, incendiere, consumat la Alcamo în detrimentul unei traficante de droguri din Palermo.

Investigațiile au arătat existența unui grup criminal, condus de mafiotul Regina Salvatore, 58 de ani, cu colaborarea constantă și conștientă de soția lui Virgadamo Anna Maria, a fiului Regina Gaetano și a cumnatului Virgadamo Antonino, care operează în comerțul de narcotice tip marijuana și cocaină la Alcamo și în localitățile Castellammare de Golfo, Mazara del Vallo și Marsala.

În plus față de numeroase conducte constatate pentru transportul, deținerea, vânzarea și cultivarea substanțelor narcotice, investigațiile au permis să se descopere alte infracțiuni grave comise cu ajutorul a trei infractori români periculoși: un episod de extorcare consumat în dauna unei femei din Castellammare pentru a o obliga să plătească o datorie contractată pentru achiziționarea de stupefiante; tentativa de incendiere a unui grajd de cai a unui întreprinzător; tentativă de furt în locuință la Marsala; deținerea ilegală de arme și muniții.

A fost organizat și un act incendiar grav în detrimentul a două mașini care aparțineau unui membru al Gărzii de Finanțe, acum pensionat.

Cei trei români arestați sunt: ABUHNOAIE Flavius ​​Gabriel, născut la Iași în 1988; DUMITRU Constantin Florin, născut la Ploiești în 1984; SUNA Daniel Vasile, născut la Iași în 1987, toți trei domiciliași la Alcamo, cu antecedente (arestați la domiciliu cu brățară electronică).

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Miei din România, cu acte de Sardinia: escrocherie de 1 milion de euro

Trapani, arestați pentru furt de electricitate, își conectaseră abuziv locuința