in

Urmărit de carabineri, hoțul a căzut de la etajul șase

A murit căzând de la etajul șase al unui bloc de locuințe unde a intrat pentru a da o spargere. Victima este un român cu antecedente penale, Gabriel B., de 29 de ani, care încerca să fugă de un carabinier care l-a surprins în timpul faptei. S-a întâmplat în noaptea dintre 1 și 2 august, la Cologno Monzese (Milano).

În jurul orei 12 noaptea, Gabriel B. – care era cu un complice, un conațional de 30 de ani denunțat în stare de libertate – a încercat să scape de arest, sărind de la o fereastră la alta a unui bloc de la numărul 51 de pe via Milano. A ajuns la etajul șase urmărit de un militar, care nu a putut face nimic pentru a-l împiedica să sară. Însă hoțul nu a reușit să ajungă pe cealaltă parte și a căzut, murind pe loc.

Bărbatul de 29 de ani, fără domiciliu stabil, cu antecedente penale și cu numeroase nume false, a fost observat de un locuitor prin vizor în timp ce împreună cu complicele (domiciliat la Cologno Monzese) încerca să deschidă ușile apartamentelor cu o legătură de chei. Hoții aveau cheile unui apartament, dar nu știau care este acesta.


Patrula carabinierilor de la comandamentul din Cologno Monzese a sosit în câteva minute, astfel complicele (amețit de alcoolul băut anterior) a fost blocat în timp ce încă se afla la primul etaj. Gabriel B. a fugit, urmărit de un alt militar. O cursă rapidă în sus pe scări care s-a încheiat numai când bărbatul de 29 de ani a reușit să deschidă fereastra din casa scărilor dintre etajul cinci și șase.

36 de ani, împușcat mortal de un bătrân de 81, în timpul unui jaf la Roma

Unica care se deschide complet către exterior. Carabinierul a povestit că a reușit numai să vadă că și-a scos borseta (în care au fost găsite apoi cheile pierdute cu o zi înainte de o locatară) și apoi a auzit o bufnitură. Românul, trădat de întuneric, poate credea că va reuși să ajungă pe pervazul ferestrei de la o altă aripă a blocului (la distanță de câțiva metri). Nu a reușit. Corpul a căzut în curtea interioară a clădirii.

Hoți din România recrutați de italieni. “Cu banii câștigați trăiam ca un nabab”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Chelneriță la un local din Veneția, copia cărțile de credit

S-a lansat de la Mangalia comunitatea virtuală online ”Românii de pretutindeni”. Un român din Italia, primul care s-a conectat cu ministrul Cristian David