in

Vânați în toată Europa: gestionau o vastă rețea de case de toleranță în Sardegna. Soți români arestați

De pe 14 iunie, când au fugit de capturare, forțele de ordine din întreaga Europă i-au vânat și acum soții români Silviu Marian Crăiță și Patricia Popică, care gestionau o vastă rețea de case de toleranță pe insula Sardegna, au fost dați pe mâna justiției împreună cu restul bandei.

Operațiunea denumită ”Jezabel” a fost condusă de carabinierii din Sassari. Au fost puse sub sechestru cinci apartamente, două în Olbia, unul la Sassari, unul la Selargius și unul la Monserrato.

La momentul executării ordonanțelor toți anchetații au fost localizați cu excepția cuplului de români care, de de câteva luni, se mutase în străinătate. Pe numele celor doi a fost emis un mandat european de arestare de către Autoritatea Judiciară din Tempio Pausania.

Soțul și soția au plecat sub escortă din București cu două avioane separate speciale ale guvernului italian și au aterizat pe Fiumicino și Ciampino.

Imediat ce au ajuns pe teritoriul italian, celor doi le-au fost notificate mandatele de arestare. Acum cuplul se află la închisoarea Rebibbia.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Gripă în Italia: peste 500.000 de persoane la pat

Jaf armat și urmărire ca-n filme la Guidonia. Român urmărit de carabinieri, a intrat cu mașina într-un zid