in

Vasile Bacău a încercat să violeze două fete pe o plajă din Sicilia: «Nu i-am dat decât un picior în față»

Violență halucinantă la Sciacca, în provincia Agrigento din Sicilia. Un român a vrut să violeze două italience pe plajă. Pentru că nu a reușit, i-a dat uneia un picior în față.

Judecătorul de instrucție de la Tribunalul din Sciacca, Rosario Di Gioia, a validat arestarea românului pentru tentativă de viol și vătămări corporale împotriva a două fete de 18 și 19 ani.

Procuratura, după încheierea investigației, a solicitat judecarea imediată.

Arestatul este Vasile Bacau, în vârstă de 39 de ani, originar din România. Agresiunea a avut loc pe plaja din Stazzone, în Sciacca, în urmă cu circa trei săptămâni, scrie grandangoloagrigento.it.

Potrivit judecătorului de instrucție, există indicii serioase de vinovăție și există și pericl de fugă a inculpatului, de aceea a fost decis arestu preventiv.

În cadrul ședinței de validare a arestării, bărbatul a recunoscut că a fost pe plajă, dar numai le-a „filmat” pe cele două fete, respingând orice acuzație de violență sexuală. Bacău a recunoscut că i-a dat unei fete un picior în față.

Era ora trei dimineața, în weekend, când cele două fete au fost abordate de Bacău, care avea o lanternă în mână și a exclamat de mai multe ori „poliția, poliția”, pretinzând că este polițist.

Imediat după aceea, profitând de lipsa de iluminare și de absența oricărui martor, și-a coborât pantalonii și a luat-o pe una din cele două fete de cap, încercând să o sărute. În ciuda cererilor de ajutor ale celor două fete, având în vedere ora, în acel moment nimeni nu a observat ce se întâmplă. În timp ce bărbatul continua să țină o fată, celălalt încerca în toate felurile să o elibereze.

Bacău, deranjat de reacția celor două fete, incapabil să le țină, a hotărât în ​​cele din urmă să plece, dar a lovut-o în barbă pe una dintre ele cu piciorul.

Imediat cele două fete au telefonat la „112”, descriind ce s-a întâmplat la Centrul Operativ al Carabinierilor. După câteva minute, două patrule au sosit la fața locului, le-au ascultat pe tinerele  victime, declanșând urmărirea agresorului.

Cercetările Carabinierilor au continuat pe tot parcursul nopții, până dimineața târziu. Datorită informațiilor furnizate de victime și activitatea de investigare, poliția l-a găsit pe Vasile Bacău într-o casă abandonată, nu departe de locul unde a avut loc atacul.

Militarii l-au prins și dus la cazarmă. După câteva ore de interogatoriu, Bacău a fost arestat pentru tentativă de viol și vătămare corporală.

Românul care a violat o australiană la Roma, condamnat la 12 ani închisoare și despăgubiri uriașe

Padova, CASA GROAZEI: fetiță română violată și maltratată timp de cinci ani de doi bărbați, cu acordul soției unuia dintre ei

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Afacerea ta acasă: 40.000 de euro nerambursabili, finanțare europeană, pentru start-up-ul tău în România prin proiectul Diaspora ReSTART. Înscrie-te până cel târziu 1 august 2018!

Românii din Italia, pensionari „ideali”: trăiesc puțin. ”Plătesc mai mult decât vor colecta în viitor”