in

Vicenza, transporta panouri solare furate de 40.000 de euro

Hoțul care a furat panouri fotovoltaice de la societatea agricolă Ghiotto cu sediul la Villaga, provincia Vicenza, a fost prins la Latisana. Carabinierii l-au găsit în posesia a 115 panouri fotovoltaice cu puterea de 250 W fiecare, cu o valoare totală de circa 40.000 de euro. Prada fusese depozitată într-o furgonetă Fiat Ducato.

Bărbatul, un cetățean român, B.A.E sunt inițialele sale, de 23 de ani, a fost denunțat în stare de libertate de Procuratura din Udine pentru tăinuire. Furgoneta, în schimb, cu toată încărcătura sa, a fost pusă sub sechestru. Panourile fotovoltaice, model ”Shott Solar”, vor fi restituite proprietarilor societății din Villaga de unde au fost sustrase în noaptea dintre 13 și 14 ianuarie.

Tânărul de 23 de ani a fost observat de carabinieri în după-amiaza zilei de sâmbătă 14 ianuarie, în jurul orei 17. Militarii au văzut o furgonetă Fiat Ducato parcată într-o zonă izolată din zona Latisanotta, localitatea Latisana, în apropiere de grădiniță. Imediat au devenit suspicioși și, analizând mai bine vehiculul, care avea numere bulgărești, au văzut că un cauciuc era spart. Nu numai: furgoneta era foarte ”lăsată în jos”, îngreunată de încărcătura pe care o transporta, întocmai panourile furate.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Impozitul auto în Italia, vești bune pentru cei care nu l-au plătit. Ce stabilește decretul fiscal

Român mort la muncă în Germania, familia cere daune de 150.000 de euro