in

VIDEO / ”Ea mă trăda”, furie ucigașă la Forlì: și-a ucis soția prin înjunghiere

A luat cuțitul și și-a ucis soția cu cel puțin zece lovituri de cuțit în gât. A făcut-o, după cum ar fi declarat carabinierilor, ”pentru că mă trăda”.

Tragedia s-a consumat în după-amiaza zilei de miercuri, 27 mai, într-o locuință din zona Bussecchio, Forli. Victima este Monica Moldovan, de 42 de ani, îngrijitoarea unui bătrân de 91 de ani. Asasinul este Ionel Moldovan, de 46 de ani. Cei doi, care au doi copii adulți și mai mulți nepoți, erau în divorț.

Totul s-a consumat în jurul orei 17.30. Femeia trăia în apartamentul din proprietatea familiei bătrânului, infirm, pe care îl îngrijea. La momentul sângerosului episod bătrânul se afla într-o altă încăpere a vilei și în casă nu mai era altcineva.

Românul de 46 de ani a rămas în schimb în locuința în care cei doi trăiau înainte de a se depărți. După-amiaza s-a dus la locuința în care se afla soția. A sunat la sonerie și ea a deschis. Cei doi s-au înfruntat în apropierea ușii de intrare, într-o curte situată între vilă și o dependință.

Acolo cei doi au început să discute, când dintr-odată Ionel a scos un cuțit de bucătărie de circa 13 cm lungime, năpustindu-se în mod repetat asupra Monicăi. Loviturile au fost între 7 și 10, toate concentrate în partea înaltă, între gât și piept, aplicate în profunzime și cu înverșunare, în ciuda dimensiunii modeste a cuțitului. Loviturile mortale au fost două, aplicate în gât.

Ucigașul însuși a fost cel care a cerut intervenția 112 și a povestit ce s-a întâmplat. Operatorul l-a ținut la telefon, trimițând o patrulă la locul omorului. Aici românul s-a predat militarilor fără a opune rezistență.

Salvatorii de la 118 au sosit când femeia încă mai era vie. Însă din păcate a murit în brațele lor după câteva minute. Când a fost urcată în ambulanță era deja decedată.

Ionel Moldovan a fost interogat ore la rând de procurorul șef Sergio Sottani. A confirmat și a detaliat recunoașterea vinovăției pe care a făcut-o la momentul arestării.

Bătrânul care era îngrijit de victimă a povestit: ”Ne simțeam foarte bine cu această doamnă. Nu știam prea multe despre ea, despre viața sa, era aici de numai o lună jumătate”.

”Pe el nu l-am mai văzut aici, nu știam cine era. A venit cu cuțitul la el, nu l-a luat de aici”, explică cei din familia la care stătea Monica. ”Știam numai că avea copii. Nu a existat niciodată niciun indiciu, ceartă anterioară, absolut nimic. Mai ales că era aici de puțin timp”.

Ionel Moldovan este acum închis într-o celulă a închisorii Rocca din Forlì cu acuzația de omor voluntar agravat.

Ionel nu are antecedente penale. Nu există niciun caz de hărțuire a soției și copiilor în trecutul său. În banca de date nu figurează cu nicio infracțiune.


După crimă, au scuipat pe cadavru. Omorul la barul din Cadoneghe, au fost identificaţi asasinii

Roma, ceartă la bloc, român ucis de un recidivist italian

A ucis un italian şi i-a violat iubita. Arestat un român de 31 de ani

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Rufe întinse la uscat pe fațada Ambasadei României din Tel Aviv: ”Arată ca o casă locuită de țigani”

Tarifa, explozie de verdeață în sudul arid al Spaniei