in

Viol la Prenestino, judecătorul a ordonat curățarea zonei de barăci și l-a condamnat la 7 ani pentru violatorul român

Condamnat la șapte ani de închisoare, aceasta este sentința cu procedură simplificată, pronunțată de judecătorul pentru audieri preliminare pentru românul de 30 de ani care pe 5 mai anul trecut a sechestrat, drogat și violat o tânără de origine albaneză (atunci de 26 de ani) într-o baracă din tabăra abuzivă de pe via Teano din cartierul Prenestino. Presupusul complice a fost trimis în judecată.

În afara condamnării tânărului pentru acuzațiile de ”viol” și ”sechestrare de persoană”, procurorul de la Tribunalul din Roma a cerut eliminarea numeroaselor barăci lipsite de autorizație de la periferia de sud-est a Capitalei, ca măsură preventivă pentru a se evita repetarea altor violuri.

Un viol care a stârnit multă agitație în rândul publicului, denunțat de tatăl victimei, un profesor de matematică, care a tapetat zona din Prenestino cu fluturași în care denunța violul suferit de fiică invitând cetățenii la o manifestație care s-a ținut pe 14 mai în prezența victimei.

Violul s-a consumat după ce fata a fost sechestrată de român în timp ce se întorcea acasă. Tânăra a fost dusă cu forța într-o baracă de pe via Teano, unde a fost ținută prizonieră timp de două zile și obligată să suporte abuzurile. Fata a fugit ca prin miracol și apoi a indicat forțelor de ordine unde a fost ținută cu forța.

Judecătorul a ordonat curățarea zonei de pe via Teano, compusă din barăci lipsite de autorizație, care ar fi dat viață unei zone libere lipsită de reguli.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ministra diasporei, în vizită în Sicilia, se spală pe mâini: Asociațiile românești din Italia să apere victimele sclaviei

Ţară pe cale de dispariţie: România a pierdut 14.000 de locuitori într-o singură lună