in

Românii şi nepoţii lui Michael Jackson, concert caritabil în favoarea copiilor săraci di deşertul Chalbi-Kenya

În perioada 05- 08 decembrie 2013, Asociaţia “SHARING LOVE” în colaborare cu „3T BIO” organizează în Italia un turneu cu scop caritabil în favoarea copiilor săraci din deşertul Chalbi, Maikona-Kenya.

În turneu vor concerta MARIA LUISA ANDRICI şi FRANCESCA GIURGILA, protagonistele proiectului ”SA DăRUIM IUBIRE” , ambele din Iaşi, România.

 

”3T BIO” – nepoţii Regelui Muzicii Pop, Michael Jackson şi fiii lui Tito, al doilea fiu al familiei Jackson.

Trio-ul compus din Tariano (Taj), Taryll şi Tito Joe (TJ) a moştenit talentul familiei pentru muzică pop şi în plus a reuşit să se ridice la nivelul aşteptărilor, cu albumul de debut „Brotherhood”, care s-a vândut în peste 1 milion de exemplare în întreaga lume.

Lansat în octombrie 1995, albumul, care se bucură de contribuţii din partea lui Corey Rooney şi Mark Morales (producătorii lui Mary J.Blige), Gardner Coole (Madonna), Denniz Pop (Ace of Base), Babyface (Whitney Houston) şi Michael Jackson, le-a câştigat membrilor formaţiei o bază imensă de fani, mai ales în Europa.

Primul single al formaţiei, „Anything”, compus, interpretat şi produs de 3T, a luat discul de aur în Statele Unite, Danemarca, Belgia, Norvegia şi Marea Britanie şi a vândut peste 2 milioane de exemplare în întreaga lume. Piesa „Anything”, completată cu single-urile „Why”, „I Need You”, „24/7” şi ”Gotta Be You”, reprezintă pentru 3T un set de 5 piese de Top 10 numai în Marea Britanie.

Albumul a primit discul de aur în Marea Britanie, Olanda, Danemarca, Belgia, Tailanda şi Filipine, iar în Franţa a depăşit aurul, primind discul de platină. Având peste 10 turnee internaţionale la activ, membrii formaţiei 3T se întorc pentru a susţine un turneu în Marea Britanie iar în Italia vor concerta alături de Maria Luisa Andrici şi Francesca Giurgila pentru copiii săraci din deşertul Chalbi.

FRANCESCA şI MARIA LUISA

Maria Luisa şi Francesca sunt două tinere artiste talentate din Iaşi care şi-au făcut debutul în muzică încă de mici prin participarea la diferite activităţi musicale dar mai ales prin susţinerea a numeroase concerte în favoarea copiilor săraci din Maikona-Kenya. în anul 2009 au lansat primul album musical pe care l-au intitulat „Sa dăruim iubire” din el făcând parte branul musical „Un mondo migliore” dedicat copiilor din Chalbi.

Tot în 2009 au fost pentru prima data în Kenya, unde timp de o luna de zile au stat în mijlocul copiilor nomazi  pentru a-i cunoaşte personal dar mai ales pentru a înţelege cum reuşesc ei să trăiască în condiţii atât de aspre. Această experienţă le-a motivat profund să dedice talentul lor musical prietenilor lor din deşert. La întoarcere au realizat un documentar pe care l-au numit „Povestea copiilor de ciocolata” documentar ce poate fi vizionat pe pagina www.youtube.com/gasglowrodriguez.

Din 2009 până astăzi au lansat 3 volume musicale şi nenumărate concerte caritabile, printre care un turneu ralizat în Italia anul trecut, de Crăciun în oraşele Roma, Torino, Cremona, Verona şi Marostica.

Anul acesta împreună cu 3T vor concerta din nou la Roma pe data de 5 decembrie, la Milano pe 6, la Torino pe 7 urmând ca pe 8 decembrie să încheie seria de concerte la Verona, oraş în care cele două artiste s-au născut şi au copilărit în primii ani din viaţă.

MAIKONAeste un orăşel situat în deşertul Chalbi din nordul Kenyei într-o zonă foare săracă din punct de vedere al resurselor naturale şi umane. Datorită temperaturilor ridicate şi a sezonului permanent secetos, viaţa în deşert este extreme de dificilă, condiţiile de trai fiind reduse la limita supravieţuirii. În această zonă discriminată de soartă şi de societate au ajuns primii misionari la începutul anilor ’60 stabilind centre de ajutor umanitar cu scopul de a veni în întâmpinarea locuitorilor în totalitate nomazi la acea vreme.  Astfel ia naştere misiunea din Maikona, mai întâi sub călăuza misionarilor italieni iar în prezent fiind în administrarea preoţilor români.

Pe lângă activităţile pastorale misionarii au considerat de foarte mare importantă apostolatul social întrucât nu au existat servicii pubice înainte ca ei să ajungă acolo. în prezent misiunea susţine programe de educaţie, de sănătate, de caritate şi de progres uman. Problemele actuale cu care se confruntă locuitorii din Chalbi, cum ar fi: lipsa apei şi a hranei,  a structurilor educaţionale, sanitare şi de comunicaţie, a infrastructurii şi a mijloacelor de transport fac ca viaţa în deşertul Chalbi să rămână la un nivel subdezvoltat din toate punctele de vedere.

Misionarii fac apel la caritate şi dechidere universală în favoarea categoriilor defavorizate ale societăţii. Rămâne la latitudinea fiecăruia dintre noi dacă dorim să oferim o şansa în plus acestor oameni care aşteaptă din partea noastră o rază de speranţa.

Va aşteptăm joi, 5 decembrie 2013, orele 20:00 la Roma  în sala „AUDITORIUM DEL SERAPHICUM” via del Serafico 1

să dăruim din puţinul nostru copiilor care aşteaptă din partea noastră un gest de iubire.

Colaboratori la  realizarea evenimentului :Asociaţia PROPATRIA şi Asociaţia „Vocea Românilor” œ

Cu fondurile  realizate din vânzarea biletelor  asociaţia ”Sharing Love” şi ”3T” doresc să contribuie la construirea unei grădiniţe în deşertul Chalbi.

Costul biletului este de 20 €

Pentru rezervări : 3405326159 ; 3289599204 ; 0040 748952797

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Olbia, mărturii din infern. „Am crezut că se despică pământul în două”

Cerșetorii români vor fi expulzați din Anglia