Menu
in

TOŢI liderii asociaţiilor din Italia, invitaţi la conferinţa la care participă miniştrii Cristian David şi Cecile Kyenge

 

 

 

 

Sâmbată, 23 noiembrie 2013, va avea loc la Roma (în Aula Magna a Rectoratului Universităţii Roma 3 din Via Ostiense nr. 159), conferinţa „Românii din Italia – Repere Identitare”, cu participarea ministrului integrării italian Cecile Kyenge, a ministrului delegat pentru românii de pretutindeni, Cristian David, şi a ambasadorului României în Italia, Dana Constantinescu.

În cadrul conferinţei, vor fi dezbătute drepturile românilor din Italia în calitate de cetăţeni europeni şi vor fi prezentate procedurile de întocmire a proiectelor pentru finanţare din partea DPPRP.

Ambasada României în Italia încurajează participarea la conferinţă a liderilor de asociaţii româneşti şi a mass-media de limba română.

Pentru înscrieri, persoana de contact este Oana Liscan (oana.liscan@roembit.org). Date necesare la înscriere: nume participant, asociaţia reprezentată, date de contact. Data limită de înscriere: joi 22.11.2013.

Programul conferinţei poate fi consultat AICI.

Pentru mai multe informaţii consultaţi pagina web Ambasadei României în Italia.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version