in

A fost la un pas de moarte! Andreea Marin, hărţuită de paparazzi

Andreea Marin a fost la un pas de moarte. Proaspăt divorţată de Ştefan Bănică Jr., vedeta s-a întors sâmbătă, 18 ianuarie, în România, împreună cu fiica sa, din vacanţa petrecută în Dubai. Aceasta şi fiica sa, Violeta, au fost asaltate de jurnalişti la aeroportul Otopeni.

Andreea Marin a declarat că s-a simţit hărţuită de către jurnalişti, care s-au urcat în maşini şi au urmărit microbuzul în care se afla vedeta cu fiica ei, fiind de două ori la un pas să facă accident.

„Am părăsit aeroportul într-o maşină privată, dar pe parcursul drumului către casă am fost hărţuite de paparazzi care ne-au urmărit în mod agresiv, ne-au pus de două ori în situaţia de a fi la un pas de accident, şoferul nostru a făcut cu greu faţă blocajelor când o maşină aparţinând unei emisiuni de scandal a frânat brusc în faţa automobilului nostrum, pentru a ne face să ne oprim împotriva voinţei noastre, iar celelalte maşini, aproximativ 10 la număr, care ne urmăreau, ne-au înconjurat pentru a ne filma şi fotografia, neţinând cont că în vizorul lor se afla un copil de 5 ani, înspăimântat de ceea ce i se întâmplă. La intrarea în garajul casei, agresivitatea fotoreporterilor a depăşit orice limită ce putea fi scuzată de interesul profesional”, a scris Andreea Marin pe pagina sa de Facebook.

Din fericire, Andreea Marin şi Violeta au scăpat tefere din cursa nebunească, însă Zâna a anunţat că va lua măsuri legale faţă de hărţuitori.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Luminiţa Ţăranu, viaţă de artist în Italia: „Integrarea depinde de noi”

Doi români, ucişi în Algeria. Băsescu: Statul român trebuie să răspundă