in

Anca Bucur, campioana mondială la Miss Fitness Universe, invitată sâmbătă la “De Suflet”

Telespectatorii ProTv Internaţional vor avea ocazia în această sâmbătă să cunoască un nou român de succes, la “De Suflet”. Dana Rogoz o va invita în platoul emisiunii, de la ora 20:30 pe Anca Bucur multiplă campioană naţională şi internaţională la gimnastică aerobică şi dublă campioană mondială la concursul Miss Fitness Universe 2011 şi 2013 la categoria de profesionişti.

Ce presupun competiţiile la care a participat şi programul ei riguros de pregătire, dar şi despre cum a început pasiunea ei, la vârsta 3 ani pentru balet, Anca va povesti cu multe amănunte la “De Suflet”. De asemenea ea va demonstra că şi o practicantă a fitnessului de performanţă poată fi feminină.

Tot în această ediţie, va fi prezentă şi dr. nutriţionist Georgeta Vacaru care va completa sfaturile Ancăi şi din punct de vedere alimentar.

Un moment pe care îl Dana îl aşteaptă cu nerăbdare este şi sosirea Giuliei, de la care gazda emisiunii va afla multe sfaturi despre sarcina şi despre îngrijirea copilului. Ce alte surprize a mai pregătit vedeta ProTv Internaţional pentru telespectatorii săi, acestora le rămâne să descopere sâmbătă, de la ora 20:30.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cârnații de Pleșcoi, rețetă cu paste

„Vinerea neagră” va scoate la cumpărături peste 4 milioane de români