in

Anda Adam a fost tocilară: “Voiam să studiez la Harvard”

Anda Adam avea în plan, la 18 ani, să devină studentă la Universitatea Harvard.

Înainte să termine clasa a 12-a, Anda Adam a devenit cunoscută, după ce a interpretat refrenul piesei „Nu mă uita”, alături de RACLA. „Visul meu era să devin artist, cântam de mulţi ani pe la diverse festivaluri de muzică, am participat la mai multe emisiuni TV, astfel că nu am mai vrut să plec din ţară. De atunci, nu a mai fost cale de întoarcere”, a explicat Anda Adam.

În liceu era o elevă silitoare

Anda Adam a dezvăluit pentru Agenţia de Presă Mondenă că în liceu era o elevă silitoare. „Aveam rezultate foarte bune la învăţătură în timpul liceului. Am fost tocilară, nu degeaba am fruntea lată. Am obţinut 10 pe linie, mă duceam la olimpiadele de matematică, de informatică, unde am ajuns chiar la fazele pe ţară. Mama a vrut să îmi creeze un viitor mai bun, îmi pregătise loc unde să stau şi pe cineva care să îmi plătească studiile. O femeie de acolo urma să îmi sponsorizeze studenţia, fiind astfel scutită de impozit pentru patru sau cinci ani”.

Părinţii au încurajat-o să plece din România

Cântăreaţa consideră din totdeauna că nicăieri nu este ca acasă, aşa că, în pofida insistenţelor părinţilor ei, nu a vrut să emigreze nici în Australia, unde era stabilit tatăl ei, nici în Statele Unite ale Americii, acolo unde locuia mama ei.”Tatăl meu locuieşte de aproape 20 de ani în Australia. Pe când eram în liceu, a insistat foarte mult să plec din ţară şi să îmi continui studiile în Australia. În acelasi timp, mama mea era plecată în SUA de doi ani, unde lucra la un cunoscut salon de coafură pentru a-mi pregăti terenul şi a mă muta acolo, pentru a studia la Harvard”, a dezvăluit Anda Adam.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Beatrice Farcaş la Miss Italia nel Mondo, televot pe 9 septembrie

Cvorum fără diaspora, apelul FADERE către preşedintele Comisiei Europene