in

Andreea Marin revine în televiziune. Va prezenta o emisiune în Spania

După o pauză de patru ani în care a stat departe de platourile de televiziune, Andreea Marin Bănică ar putea reveni pe micul ecran.

Fosta prezentatoare a emisiunii “Surprize, surprize” a primit o ofertă tentantă din partea unei televiziuni din Spania. Pentru a negocia fiecare detaliu, Andreea Marin va zbura luna viitoare până la Madrid.

Prudentă încă în declaraţii, Andreea Marin a dezvăluit doar că a fixat deja prima întâlnire cu viitorii parteneri. „Nu mă grăbesc să vorbesc până când nu văd exact despre ce e vorba, voi călători luna viitoare la Madrid la invitaţia producătorului”, a declarat vedeta, potrivit ziarului Ring.

Este una dintre cele mai cunoscute şi îndrăgite moderatoare TV din România

Cu toate că a lucrat atâţia ani în televiziune, Andreea recunoaşte că în prezent urmăreşte toate emisiunile TV cu ochi foarte critici: „Nu prea mai am plăcerea de a urmări un program TV atâta vreme cât violenţa verbală, bârfa, scenariile prost puse în practică sunt la ordinea zilei. Eu am o altă şcoală de televiziune în spate şi probabil nu mai sunt în pas cu vremurile”. “Surprize, Surprize” a fost unul dintre cele mai populare spectacole de televiziune din România. Emisiunea a rulat timp de 9 ani, începând cu 1999.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Motiv de război între Băsescu şi Ponta: UE vrea să taie bugetul pentru România

Sorin Gârmacea, afacere cu termopane în Italia: “Mai bine ca aici nu-i”