in

Antonia ar putea juca în mai multe filme în Italia! Vezi VIDEO

Recunoaşterea internaţională pe plan muzical i-a oferit oportunitatea de a juca în mai multe filme. Nu este vorba despre producţii româneşti, ci de oferte venite din Italia. Însă, Antonia le-a refuzat pe toate, întrucât, frumoasa cântăreaţă vrea să îşi canalizeze toată atenţia şi energia asupra carierei muzicale.

Scurtele scene pe care le-a interpretata în cel mai recent clip al său demonstrează clar înclinaţiile artistei. Cu toate acestea, preferă să nu alerge pe două drumuri. ”În Italia am primit câteva oferte de a juca în filme, dar, pentru moment, mă concentrez pe muzică. După cum aţi văzut, am jucat rolul unei marionete în ultimul meu clip”, a declarat Antonia.

În plus, Antonia nu uită că este şi mamă şi soţie, aşa că familia ocupă un loc foarte important în viaţa ei şi nu vrea deloc să o neglijeze. De aceea, se declară norocoasă pentru că Vicenzio o înţelege şi o susţine în ceea ce face. “Vincenzo este un om modest care mă respectă şi care îmi înţelege job-ul. E foarte important ca omul de lângă tine să te sprijine şi să iţi fie alături în carieră”, a mărturisit Antonia.


Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

FOTO/”La fiecare trei ore un imigrant violează o femeie”: Rasismul manifestelor electorale

Festivalul Românilor de Pretutindeni la Roma