in

Catrinel Menghia, studentă la Iaşi. S-a înscris la Facultatea de Filozofie

În anul universitar 2012-2013, Universitatea Alexandru Ioan Cuza va avea în sălile de curs două persoane publice. După ce luptătorul Cătălin Moroşanu a intrat la Facultatea de Istorie, fotomodelul Catrinel Menghia a devenit studentă la Facultatea de Filozofie, specializarea Comunicare şi Relaţii Publice.

Catrinel Menghia, în vârstă de 27 de ani, originară din Iaşi, dar stabilită de câţiva ani în Italia, a decis să se înscrie la una dintre cele mai prestigioase universităţi, chiar din oraşul natal. Fotomodelul va urma o formă de învăţământ la distanţă, iar lecţiile se vor ţine pe internet. Frumoasa ieşeancă a fost a 14-a admisă pe listă, din 37 de înscrişi, cu media 8,16.

Luptătorul Cătălin Moroşanu urmează cursurile Facultăţii de Istorie

Tot la universitatea ieşeană s-a înscris în acest an şi luptătorul Cătălin Moroşanu, care urmează cursurile de Istorie. Patru universităţi româneşti, printre care şi Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi sunt incluse în „QS World University Rankings” 2012/2013, clasamentul internaţional al celor mai bune 700 de universităţi la nivel global. Din păcate, Universitatea Babeş-Bolyai, Universitatea Bucureşti, Universitatea Alexandru Ioan Cuza – Iaşi şi Universitatea de Vest – Timşoara se află în coada clasamentului fiind plasate în intervalul 600 – 700.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

A găsit şi restituit un portofel cu 800 €

Comunitarii din Italia, neinteresaţi de vot