in

Comoara Ioanei Vişan şi bijuteriile de la Berlusconi

Săptămânalul italian “L’Espresso” a intrat în posesia proceselor verbale făcute de poliţiştii care au percheziţionat casele fetelor implicate în scandalul “Rubygate”, scandal în urma căruia premierul Silvio Berlusconi este cercetat pentru prostituţie şi relaţii sexuale cu minore. L’Espresso arată că românca Ioana Vişan (născută la 29 mai 1987) este una tinerele care au fost invitate cele mai des la reşedinţa premierului: “prin cele 53 de prezenţe confirmate la vila de la Arcore, numai în primele şapte luni ale lui 2010, Ioana Vişan, numită Annina, îşi dispută titlul de favorita premierului cu Nicole Minetti, consilieră a Regiunii Lombardia”. De amintit că Nicole Minetti este cercetată ca fiind cea care le-ar fi condus pe fete la reşedinţa lui Silvio Berlsuconi.

Ioana Vişan îşi are reşedinţa la Milano, de pe strada Olgettina. împreună cu alte tinere ale căror nume apar în dosarul anchetei. La mijlocul lunii ianuarie, toate apartamentele au fost perchiziţionate şi poliţiştii au sechestrat obiecte considerate probe în ancheta contra premierului.

Iată câteva obiecte sechestrate la domiciliul tinerei româncei potrivit anchetatorilor: “o brăţară cel mai probabil din aur alb, cu smaralde şi diamante, un lănţişor în aur roz şi diamante, o brăţară cu patru pietre ovale de culoare albă, un alt lănţişor de aur galben şi diamante, un lănţişor cu medalion de aur galben şi diamante, alte patru brăţări de aur, un inel de metal roz, un lănţişor cu un medalion în formă de inimă, o brăţară cu şapte rânduri metalice în diferite culori, un inel cu un model în formă de bufniţă, un ceas cu centura de piele neagră şi inscripţia “Meno male che Silvio c’è” (din fericire, Silvio există), un alt ceas cu stema clubului AC Milan cu inscripţia “Preşedintelui Silvio Berlusconi, campionul lumii”, un laptop Sony de culoare roz, două plicuri cu cifra 5 scrisă de mână şi înconjurată, conţinând câte 5000 de euro”. Majoritatea bijuteriilor erau păstrate în cutiile originale, alături de certificatele de garanţie. Ioana Vişan, într-un interviu acordat cotidianului “La Repubblica”, s-a plâns de modul în care a fost efectuată percheziţia în apartamentul de pe strada Olgettina “dis de dimineaţă” şi afirmat că îşi plăteşte singură chiria. Tânăra nu a negat faptul că Silvio Berlusconi i-ar fi făcut cadouri, dar nu a dorit să comenteze cand a fost întrebată de reporter dacă a întreţinut relaţii sexuale cu premierul, precizând că viaţa ei intimă o priveşte.

 

Miruna Căjvăneanu

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Livia Turco: Italia este pregătită pentru un parlamentar român

Papa Benedict al XVI-lea: “Moartea copiilor rom ar fi putut fi evitată”