in

CRBL de la Simplu a făcut skandenberg cu Ion Oncescu

Cântăreţul Eduard Andreianu, cunoscut sub numele de scenă CRBL, a avut curajul să îl înfrunte la skandenberg pe campionul mondial Ion Oncescu. Acesta a fost de acord să se confrunte cu CRBL. În acest fel s-a pregătit pentru evenimentul „Oncescu vs.1000”, prin care vrea să stabilească un record mondial.

CRBL este foarte mândru de ultima sa “performanţă”. Membru al formaţiei Simplu şi DJ la Pro FM, CRBL a reuşit să se fotografieze alături de marele campion la skandenberg, Ion Oncescu, şi şi-a postat pe pagina de Facebook dovada că a încercat să învingă unul dintre cele mai puternice braţe din lume. Însă, nu toţi fanii lui CRBL au fost impresionaţi, întrucât sportivul se juca pe telefonul mobil în timp ce artistul se chinuia să îi doboare braţul.

Oncescu vs. 1000

Celebrul sportiv şi-a făcut astfel încălzirea cu CRBL, dar si cu restul echipei ProFM, pentru evenimentul la care va participa duminică, 12 februarie, prin care vrea să stabilească un nou record mondial. “Oncescu vs.1000” va fi difuzat în direct, la Sport.ro, de la orele 12:00.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Radu Nicolae, protestatar la Piacenza: „Întreaga clasă politică din România trebuie schimbată!”

Fini: Cetăţenia italiană pentru copiii care se nasc sau studiază în Italia