in

Cătălin Botezatu, designer pentru Gerard Depardieu şi Monica Bellucci

Cătălin Botezatu este un designer de succes. În afara prezentărilor de modă din ţară, el pregăteşte o nouă realizare cu tentă internaţională: îi va îmbrăca pe Gerard Depardieu şi pe Monica Bellucci.

Cătălin Botezatu este perceput mai ales ca un personaj monden, mereu prezent în presa de tip tabloid. Este controversat şi mereu surprinzător. Dincolo de acest tip de apariţii, stă însă activitatea lui de designer, deloc de neglijat. Are prezentări de modă săptămânale în Bucureşti şi în oraşele din ţară, chiar şi peste hotare, iar creaţiile sale se vând foarte bine.

Mai nou, Botezatu punctează o nouă performanţă cu răsunet internaţional. El va realiza costumele pentru actorii din noua producţie „Falconman”, filmată în România. Mai exact, el îi va îmbrăca pe celebrii Gerard Depardieu şi Monica Bellucci. Cătălin Botezatu a primit, de altfel, anul acesta, o propunere similară, de a realiza costumele pentru serialul Dubai Force – Where Luxury Meets Justice, realizat de FashionTV Luxury Films, în care joacă Jean-Claude Van Damme.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Milano, protest împotriva gazelor de şist / Roxana Macovei: „Organizez acest miting pentru că îmi iubesc țara”

Atenţie, se fură din cutiile cu valori ale băncilor. Pagubă de 2,5 milioane euro