in

FOTO/ Este oficial: Mădălina Ghenea are o relaţie cu celebrul actor Gerard Butler

Fotomodelul român Mădălina Ghenea şi actorul britanic Gerard Butler au fost surprinşi împreună, pe Coasta de Azur, de fotografii de la ediţia italiană a revistei Vanity Fair.

Dacă până de curând relaţia dintre cei doi a fost doar un zvon, fotografii Vanity Fair i-au surprins pe cei doi în ipostaze tandre şi intime. Mădălina Ghenea şi Gerard Butler au fost împreună la cumpărături, au mâncat stridii şi s-au sărutat în public. Românca scria pe Twitter, în urmă cu câteva zile: „Sunt cea mai fericită femeie din lume”, ceea ce dă de înţeles că cei doi formează un cuplu.

Mădălina Ghenea, una dintre cele mai frumoase femei din lume

Mădălina Ghenea, în vârstă de 24 de ani, a devenit cunoscută după ce a apărut, în Italia, într-un spot publicitar pentru o companie de telefonie mobilă, alături de Raoul Bova. Potrivit publicaţiei italiene, în 2013, ea va apărea în filmul „Dom Hemingway”, de Richard Shepard, alături de Jude Law.

Gerard Butler, un cuceritor printre divele de la Hollywood

Gerard Butler este un născut în Glasgow, Marea Britanie, în 1969, având o reputaţie de cuceritor, actorul având în trecut relaţii cu nume celebre de la Hollywood – Jessica Biel, Jennifer Aniston, Lindsay Lohan, Paris Hilton, Ashley Greene. De asemenea, Butler ar fi avut o aventură cu top modelul Naomi Campbell.

Anul trecut, fotomodelul nega relaţia cu Leonardo DiCaprio

Anul trecut, în presa internaţională au apărut informaţii potrivit cărora Leonardo DiCaprio ar avea o relaţie cu Mădălina Ghenea, cei doi fiind surprinşi împreună în Australia, unde actorul filma pentru un nou lungmetraj. În presa din acea perioadă au fost publicate nişte fotografii în care Leonardo DiCaprio apare în compania unei brunete care părea a fi noua lui iubită. Aceasta a fost identificată de presa italiană ca fiind românca Mădălina Ghenea. Însă top modelul a refuzat să comenteze în vreun fel informaţiile apărute în presă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Antonescu şi Ponta, cu poporul pe stadion. Băsescu, cu europenii la Parlament

William Brînză lansează un concurs adresat românilor din diaspora