in

Eurostat/ Un român din doi nu a utilizat niciodată Internetul

România se situează pe primul loc în Uniunea Europeană în ceea ce priveşte procentul persoanelor cu vârste cuprinse între 16-74 de ani care nu au utilizat niciodată Internetul, 54% din populaţie, în condiţiile în care media la nivelul Uniunii Europene este de 24%, iar cel mai scăzut procent se înregistrează în Suedia (5%), arată datele publicate miercuri de Oficiul European de Statistică (Eurostat) şi preluate de Agerpres.

De asemenea, România este pe ultimul loc în UE în ceea ce priveşte gospodăriile cu acces la Internet în bandă largă (31%), faţă de 86% în Suedia şi pe penultimul loc în UE în ceea ce priveşte gospodăriile cu acces la internet (47%), un grad de acces mai mic fiind înregistrat doar în Bulgaria (45%).

În perioada 2006 – 2011 procentul gospodăriilor cu acces la Internet a crescut în statele membre, în cazul României fiind vorba de un avans de la 14 la 47%. Situaţia este similară în cazul gospodăriilor cu acces la Internet în bandă largă, în cazul României fiind vorba de o creştere de la 5 la 31%.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ai casă în România? Vei plăti un impozit în Italia!

Rasism în Italia: mai multe despre organizaţia “Militia”