in

FOTO/ Miss Univers România promovează valorile româneşti

Braşoveanca Delia Duca, în vârstă de 26 de ani, cea care va reprezenta România la Miss Universe 2012, ce va avea loc în data de 19 decembrie în Las Vegas, va purta la proba costumului de inspiraţie naţională o creaţie care promovează opera lui Constantin Brâncuşi.

În ultimii trei ani, reprezentantele României au promovat valorile româneşti. De exemplu, în 2009, Bianca Constantin a avut o rochie care reprezenta sărbătoarea autohtonă “Drăgaica”, în 2010, Oana Paveluc a purtat simboluri ale “Deltei Dunării”, iar în 2011, Larisa Popa a fost îmbrăcată precum “Dracula”.

Operele de artă ale lui Brâcuşi compun costumaţia româncei

„Elementele care compun costumaţia sunt „Coloana infinitului” şi „Muza”. Acestea sunt realizate din piele pictată manual în nuanţa auriu mat. Pe cap va purta un accesoriu reprezentând opera „Domnişoara Pogany”. Va avea şi o pelerină din mătase naturală cu imprimeu digital, în care sunt redate portretul artistului şi opera care se închină în faţa creatorului ei”, a explicat designerul Cristina Săvulescu, care a mai spus că nuanţa aleasă pentru pelerină este albastrul de Voroneţ.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Italia sprijină aderarea Republicii Moldova la UE

William Brînză: „Senatorul Viorel Badea nu are susţinerea mea, mi l-aş fi dorit alături pe Cristian David”