in

Fraţii Dolănescu se luptă pentru averea artistului. Moştenirea este evaluată la 2,5 milioane de euro

Fraţii Dolănescu se judecă de patru ani şi jumătate pe averea tatălui, dar războiul dintre ei e departe de a se fi terminat. Ionuţ (41 ani) şi Dragoş (37 ani) au avut, marţi, 10 septembrie, un nou termen în procesul pentru succesiune, iar lupta va mai dura cel puţin un an.

Cei doi fraţi se războiesc în instanţă pe o avere evaluată la 2,5 milioane de euro, principalul motiv de scandal fiind casa artistului din strada Caimatei nr. 12, o vilă mare şi spaţioasă, în care a locuit acesta mai bine de 20 de ani.

Averea artistului , motiv de război între cei doi fii ai săi

Ionuţ şi Dragoş se luptă pentru o avere alcătuită din mai multe bunuri care au aparţinut tatăluilor, cântăreţul de muzică populară Ion Dolănescu, după cum urmează: casa pe Str. Caimatei, din Bucureşti, evaluată la două milioane euro, casa în Sinaia – 200.000 de euro, teren în Tunari, Ilfov, de 812.64 m de aproximativ 160.000 euro, teren în Tunari, Ilfov, de 1095.28 mp de circa 200.000 euro, casă în Butimanu, Jud. Dâmboviţa, 1/6 din casa din Str.Hagi Dina, Bucureşti, un loc de veci în Cimitirul Bellu, drepturi patrimoniale litigioase ale lui Ion Dolănescu, drepturi patrimoniale de autor ale lui Ion Dolănescu şi un autoturism Dacia Logan.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

”Cunoaște-ți vecinii”, eveniment organizat de DPRRP pentru studenții români

Român de 26 de ani, omorât de colegul de cameră