in

Monica Bârlădeanu duce dorul României

La 33 de ani, Monica Bârlădeanu s-a stabilit de câţiva ani în Statele Unite ale Americii, este o actriţă de succes, dar mărturiseşte nu s-a regăsit pe ea însăşi.Departe de casă, frumoasa moldoveancă originară din Iaşi se gândeşte zilnic la ţara ei natală.

În pofida celebrităţii, frumoasa moldoveancă încearcă în continuare să-şi dea seama cine este şi ce-şi doreşte de la viaţă. “Nu mi se pare că regăsirea de sine are vreo legatură cu vârsta, dacă stau şi mă gândesc la câţi oameni de 40 sau 50 de ani cunosc care trăiesc cu ochii larg închişi. Mi se pare că trebuie să te preocupe, de fapt, să înţelegi cine eşti, să-ţi pui nişte întrebări care să te provoace să-ţi faci un autoportret, să-ţi desenezi un traseu, să-ţi stabileşti o ţintă…. Sau să decizi că doar prezentul e important şi că mâine nu există. Eu sunt încă în curs de “cercetare” şi de reevaluare continuă”, a declarat, pentru revista InStyle Monica Bârlădeanu.

Actriţa se gândeşte zilnic la ţara ei natală

Stabilită de câţiva ani în America, actriţa Monica Bârlădeanu se gândeşte în fiecare zi la România şi este la curent cu tot ce se întâmplă în ţară. Deşi se bucură de temperaturile ridicate din New York şi de o viaţă lipsită de griji, Monica Bârlădeanu nu rămâne indiferentă la necazurile românilor, exprimându-şi compasiunea. “Noapte călduţă, superbă în New York…. O iau spre casă pe jos, pe 5th ave, şi mă las ciufulită de un vânt cu miros de primăvară. Vă compătimesc pe toţi cei care suferiti din cauza condiţiilor din ţară. De săptămâna viitoare sunt colega voastră de suferinţă”, a scris actriţa pe Facebook, anunţând că va reveni pe plaiurile mioritice.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Tensiuni în Valea Jiului. 5.000 de mineri au blocat intrarea în Petroşani: „Nu ne provocaţi că o să regretaţi”

Angela Pâslariu, întreprinzătoare la Veneţia: „Am cheltuieli fixe lunare de 50.000 de euro” / FOTO