in

O româncă, pe podium alături de Rihanna, în Dubai VIDEO

Ellie White a reuşit să surclaseze artişti internaţionali precum Flo Rida, Will.I.Am sau Jennifer Lopez. În fruntea clasamentului se află Rihanna cu actualul ei hit „Where Have You Been”.

Ellie White si Rihanna împart podiumul celor mai difuzate piese la renumitul Radio 1 din Dubai. Cântăreaţa din România ocupă săptămâna aceasta locul 3 în clasamentul Top Fusion 20 din Orientul Mijlociu, cu piesa „Forever Mine”, varianta în limba engleză a hitului „Sete de noi”. Ellie White se află în Fusion Top 20 de mai bine de două luni, hitul ei urcând constant în clasament.

Prezenţa româncei în topul din Dubai a fost semnalată şi de cel mai citit ziar on-line din Emirate, Gulf News. „Nu mă aşteptam ca stilul meu muzical să prindă în Orientul Mijlociu. Însă, destinul îţi rezervă se pare permanent surprize. Plăcute, din câte observ”, declară Ellie White.

Artista este însărcinată în cinci luni şi are agenda încărcată de concerte. După un mini-turneu susţinut luna trecută în Spania, Ellie va pleca în curând în Italia pentru câteva concerte în cluburile din Milano, Vicenza şi Venezia.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ion Săvoiu (PDL Italia): „Hai la vot”

Strategia secretă adoptată de PNL pentru referendum în diaspora: „Aducem oameni cu avionul”