in

O româncă rezidentă în Italia, câștigătoare a concursului ”MasterChef” din România

Aida Parascan este marea câştigătoare a finalei „MasterChef”, care a fost difuzată marţi seară în direct la Pro TV, ea câştigând şi marele premiu în valoare de 50.000 de euro, după ce a încântat juriul cu talentul său gastronomic.

Aida Parascan este din Buzău, însă s-a stabilit în Italia, potrivit site-ului masterchef.protv.ro. Mamă a trei copii, concurenta de 32 de ani a muncit în Italia pentru a-şi întreţine familia. Departe de ţară, Aida a fost nevoită să ia lucrurile de la capăt. „În Italia a fost foarte dificil pentru că nu ştiam limba şi am pătruns în ţară cu permis de turist, nu aveam acte. Nicăieri nu-i mai bine ca acasă“, a recunoscut cea care s-a înscris în concurs cu dorinţa de a reveni în România.

S-a apucat de gătit la 14-15 ani, din necesitate. Părinţii Aidei lucrau şi ea avea doi fraţi mai mici cărora trebuia să le gătească. Astfel, a învăţat să gătească singură, iar pe parcursul anilor s-a perfecţionat. Îi place să mănânce sănătos şi găteşte numai cu ingrediente naturale. Este mamă a trei copii, cărora le găteşte foarte des şi nu le dă aproape nimic din comerţ.

A lucrat ca ospătar şi a declarat în mai multe rânduri că show-ul „MasterChef” înseamnă pentru ea un pas înainte. De asemenea, Aida crede că pasiunea pe care o pune în mâncare o deosebeşte de ceilalţi bucătari amatori.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Locale 2013, rezultate modeste pentru candidaţii străini la Roma: Ionela, zisă NELLY, a luat 1 vot

Ancheta L’Espresso: ”Cine speculează asupra sclavilor români”