in

România va face un super spectacol la Eurovision VIDEO

Mandinga, formaţia care va reprezenta România la Eurovision, a început să se pregătească temeinic pentru spectacolul pe care îl va pune în scenă la Baku, capitala Azerbaijanului.

Dansatorul şi coregraful sloven Anze Skrube, care s-a făcut remarcat şi la “Dancing with the Stars”, se află în România pentru a pune la punct coregrafia susţinută de Mandinga pe scena Eurovision 2012. În plus, Alexandru Ghilduş şi Costel Badea, profesori la Universitatea de Arte Bucureşti lucrează pentru a redesena instrumentele ce vor apărea în show. Acordeonul, toba mare sau cimpoiul vor fi stilizate şi vor avea lumini. “Va fi un spectacol foarte interesant, cu costume speciale şi o coregrafie reuşită. De asemenea pe scenă vom avea instrumente stilizate”, a mărturisit Dan Manoliu, şeful delegaţiei României.

Paştele, sărbătorit în cantonament

Elena Ionescu, solista trupei, ce a fost votată ca fiind una dintre cele mai frumoase concurente, a mărturisit că trupa a intrat de ceva vreme în cantonament şi nici măcar Paştele nu l-a făcut acasă. Astăzi, trupa Mandinga a plecat într-un turneu de promovare la Bruxelles şi în Olanda.

“Zaleilah”, melodia compusă de Costi Ioniţă, va reprezenta România, în luna mai, la Baku, Azerbaijan. “Reuşita de la Eurovision nu cred că va schimba radical părerea celor care consideră muzica mea ca fiind “manea”. Probabil că există unii cărora le plăcea piesa, dar nu ştiau că este compusă de mine, şi cu această ocazie şi-au făcut o impresie mai bună despre evoluţia profesională a muzicii mele şi implicit despre mine”, a spus Ioniţă.

Nicuşor Boroş despre viaţa grea din Italia: “Românii fericiţi sunt cei care nu trimit bani acasă”

6.000 de localnici din Vrancea, izolaţi după ce un drum judeţean s-a surpat