in

Soprana Angela Gheorghiu a cântat pentru regina Marii Britanii

Soprana română Angela Gheorghiu a cântat pentru regina Elizabeth a II-a, la Opera Regală din Londra, în cadrul unei gale cu scopuri umanitare.

Soprana a fost invitata de onoare, iar la eveniment a participat şi Alina Cojocaru, prim-balerină a Companiei Regale de Balet de la Covent Garden. La eveniment a participat şi regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii. Recent, soprana a primit medalia „Nihil Sine Deo” pentru susţinerea publică a Familiei Regale a României şi pentru întărirea legăturii dintre România şi familiile regale ale lumii, prin reprezentaţiile sale internaţionale.

Decorată de Regele Mihai I al Romaniei

Recent, Angela Gheorghiu a fost decorată de Regele Mihai I al României cu Medalia „Nihil Sine Deo”, pentru că reprezintă un simbol al valorilor culturale ale operei mondiale, al devenirii prin educaţie şi cultură şi al României peste hotare, pentru cariera sa bogată, pentru talentul său exemplar şi pentru măreţia reprezentaţiilor sale scenice, pentru bogăţia rolurilor interpretate, dar şi pentru că prin activitatea sa publică promovează profesionalismul şi demnitatea omului de cultură.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Dan Voiculescu: „Băsescu trebuie suspendat”. Vrea referendum la alegerile parlamentare

Ovidiu Gal, fost lider PDL Italia şi-a luat “viaţa în mâini” şi cântă despre românii din Peninsulă VIDEO