in

Vă amintiți de adorabilul copil Giosuè din celebrul film ”La vita è bella”? Iată cum arată și ce face acum

Este imposibil să uiți filmul ”La vita è bella”. În 1999 a câștigat Oscarul pentru cel mai bun film străin și pentru cea mai bună coloană sonoră, iar miticul Roberto Benigni și-a adjudecat statueta pentru cel mai bun actor.

Însă dacă vă aduceți aminte de film, cu siguranță vă aduceți aminte de micuțul Giosuè Orefice, care avea numai 5 ani. Actorul care i-a interpretat rolul, Giorgio Cantarini, născut în 1992, a fost răsplătit cu Young Artist Award.

Acum are 24 de ani și cariera sa în lumea cinematografiei a continuat: în 2000 a jucat în filmul ”Gladiatorul”, care a câștigat 5 Oscaruri, în care a interpretat fiul lui Maximul Decimus Meridius, jucat de Russel Crowe.

În 2005 a participat la emisiunea ”Ballando con le Stelline”, secțiunea dedicată celor mici a celebrei emisiuni ”Ballando con le Stelle” – (varianta italiană a emisiunii Dansez pentru tine).

În 2014 a participat la documentarul ”Protagoniști pentru totdeauna” al lui Mimmo Verdesca, care în 2015 a triumfat la Giffoni Film festival.

Ultima curiozitate: Giorgio nu este unicul membru faimos al familiei sale: fratele său Lorenzo nu este altul decât chitaristul de la Dear Jack.

CITEȘTE ȘI:

După criticile pentru slăbitul excesiv și bârfele privind trădarea soțului, Angelina Jolie face un anunț

Mădălina Ghenea, apariție răvășitoare la Cannes, într-o rochie transparentă!

Peste 100 de ani, plajele din Italia şi Spania vor fi pustii. Vezi care este motivul!

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Aura Anghelescu, în sprijinul românilor din Milano: ”Mă voi lupta pentru cultură”

Copilul cu trompă a fost operat cu succes la Ferrara și s-a întors în România